Informatie

Geschiedenis

Micro BV is van oudsher een familiebedrijf en opgericht in 1934. De ambitie is altijd geweest om vakwerk te leveren. Sinds Sjaak van Harten in 1994 het bedrijf van zijn vader overnam is het bedrijf gegroeid van 2 naar 9 werknemers, maar volgens eigen zeggen is het bedrijf nu groot genoeg.

Ook in de toekomst blijft het leveren van vakwerk in het vervaardigen van hoogwaardige RVS- en aluminiumproducten de grootste uitdaging van het bedrijf. Met klanten als de Zwaluwhoeve, Interboat/Intercruiser, Foppen Paling en Zalm, Carrosseriefabriek Harderwijk en verschillende overheden heeft Micro BV dit in het verleden al ruimschoots bewezen,de uitdaging is nu om dit in de toekomst ook vol te houden.

Producten

Met alle ervaring die Micro BV in het verleden heeft opgedaan kan vrijwel ieder RVS- of aluminium product op vakkundige wijze vervaardigd worden. Hierbij kunt u denken aan trappen, scheepsbeslag, tuinmeubelen, vloeistoftanks, reclamezuilen, hekwerken, etc.

In het fotoalbum kunt u producten bekijken, die in het verleden al door Micro BV gemaakt zijn.

Waterstraalsnijmachine

Vanaf 2013 hebben wij ook een waterstraalsnijmachine in ons bezit. Deze machine kan bijna alle materialen snijden in elke gewenste vorm en met een hoge nauwkeurigheid. Door de hoge druk en snelheid snijdt het water, al dan niet in combinatie met abrasief (fijn zand dat als snijmiddel gebruikt wordt) door het materiaal heen. Afhankelijk van de gekozen snelheid ontstaat een snijoppervlak dat nagenoeg geen nabewerking behoeft.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Micro BV Metaal- en roestvaststaalwerken | Industrieweg 10 | 3846 BC | Harderwijk | 0341-412917 | info@microbv.nl